INGREDIENTS
Una albergínia de mida mitjana per cap
Carn picada
una ceba no massa grossa
Tomata
All i julivert ben picat
Una mica de crema de llet
Un ou
Pa torrat, oli d'oliva ,sal, pebre
Unes tires de pebrot escalivat i albergínia escalivada.
ELABORACIÓ
Agafarem les albergínies les tallarem per la meitat i les posarem a bullir aproximadament uns 20 minuts, un cop cuites les posarem a refredar.
Un cop les albergínies estiguin fredes les agafarem i les hi traurem tota la polpa procurant de que no se'ns trenqui la pell.
Mentrestant en una paella sofregirem la carn ben trinxada juntament amb l'all i el julivert també ben triturat i li tirem un raig de crema de llet un cop cuita ho reservem.
A continuació a la mateixa paella hi sofregim la ceba i la tomata ,un cop sofregit ho traiem del foc i ho barregem tot amb la carn i la polpa de les albergínies ,tot ben barrejat i farcim la albergínia un cop farcida li tirem per sobre el pa torrat i el posem a gratinat,
Per deorar el plat agafem la albergínia la posem al mig i la pintem amb l'ou batut i li posem a sobre quatre tires de pebrot escalivat i tot voltant una mica d'escalivada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada