INGREDIENTS
4 talls de rap,4 talls de lluç,8 gambes grosses,½ quilo de cloïsses,½ quilo de musclos, 1 sèpia grossa,2 cebes grosses de Figueres,3 tomàquets madurs,
1 vas petit de conyac, 1 fulla de llorer, pebre vermell dolç,½ litre de brou de peix,farina,oli,sal
Per la picada
(1 gra d'all, 2 branques de julivert, 6 ametlles torrades )
ELABORACIÓ
En una paella fregirem els talls de peix una mica enfarinats i ho reservem a una cassola, seguidament hi fregim les gambes i també la sèpia, i ho posem a la cassola.
Un cop tot a punt, tot el peix ha de quedar mig cuit, és a dir, només tomba i tomba.
En una olla amb una mica d'aigua, hi fem obrir els musclos i les cloïsses i u reservem.
A la paella que hem fregit el peix, hi tirarem les cebes tallades petites i deixarem que es facin a foc lent, a mig fer,hi tirarem el tomàquet i la fulla de llorer i deixem que es cogui.
Quan el tomàquet sigui cuit, tirem el conyac i deixem que s’evapori i ja podem tirar el brou de peix, afegim la sal, el pebre, les cloïsses, els musclos i el peix fregit.
Passat 5 minuts, hi afegirem la picada i sense remenar només movent la cassola ho posem al forn 10 minuts perquè s’acabi de fer, o bé ho deixem fer al mateix foc.
Nota : Es mes bo si el fem el dia abans
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada