INGREDIENTS
1 Peu de porc per persona, mongetes del ganxet, tomàquet triturat
ceba de Figueres, una cullerada de farina, brou de fer bullir els peus
clau de cuinar, unes fulles de llorer,un ram de farigola, una fulla d'api.
PER LA PICADA : unes ametlles torrades, avellanes torrades,pinyons, i un all escalivat.
ELABORACIÓ
En una olla amb aigua hi posem els peus de porc amb les fulles de llorer,la farigola, l'api i els claus, els deixarem bullir unes dues hores fins que siguin cuits.
En una cassola preferentment de fang hi posarem una mica de llard de porc,hi farem el sofregit de la ceba tallada ben petita, un com estigui ben rosa hi tirem el tomàquet triturat, una cullerada petita de farina per treure-li l'acidesa i la salpebrem, un cop tot ben sofregit hi posem els peus donant-li un parell de voltes perquè es sofregeixin una mica.
Un cop tot a punt hi tirem les mongetes prèviament bullides i ho cobrim tot amb el brou d'haver bullit els peus, deixant-lo que faci el xup. xup . A continuació hi tirem la picada que haurem preparat prèviament, ho deixem uns minuts mes hi ja ho podem servir.
ES RECOMANA ACOMPANYAR-LO AMB UN BON VI DE L'EMPORDÀ
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada