Ingredients
1 peu de porc per persona, tomàquet madur, ceba de Figueres, carbassó xampinyons, pastanaga, alls, julivert,dues fulles de llorer, un ramell de farigola.
Elaboració
Lo primer que farem serà posar una olla amb aigua al foc amb les fulles de llorer, una pastanaga,una ceba, un tomàquet, i el ramell de farigola junt am els peus que deixarem que coguin com a minim una hora,
En una cassola posarem una mica d'oli i sofregirem la ceba i el tomàquet, un cop sofregit i afegirem les verdures i ho cobrirem tot amb una mica de brou de la mateixa cocció dels peus ho deixarem bullir una mica a foc lent uns minuts, a continuació i afegirem els peus prèviament cuits i deixarem que tot plegat i amb la cassola tapada baixin fent el xup xup perquè es barregin els gustos, i tirem un allioli que haurem preparat prèviament posant en el morter l'all, el julivert i l'oli ho deixarem uns minut mes i ja ho podem emplatar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada