dijous, 29 d’agost del 2013

PEUS DE PORC AMB MONGETES DE L'AVI

INGREDIENTS

1/2 quilo de mongetes
1 peu de porc ja cuit
tomata triturada 
pebrot vermell
una ceba de Figueres 
uns quants bolets del temps
alls,oli, sal



ELABORACIÓ


Posarem una cassola al foc amb oli , tallarem la ceba  en juliana i la deixarem enrossir, un cop estigui rossa i tirarem el pebrot i el deixarem que es vagi fent a continuació tirem  la tomata que es vagi sofregint ,ho condimentem amb una mica de sal i pebre al gust, un cop tot sofregit hi posem el els bolets,el peu de porc que prèviament haurem bullit i el cobrirem amb el mateix suc de coure els peus, ho deixarem que bulli uns cinc minuts , llavors hi tirem les mongetes ja prèviament cuites i les deixem una estona perquè vagin barrejant els sabors .


A continuació ja podem servir amb una mica all mi oli pel damunt


Per assaborir millor el plat el podem acompanyar amb un bon vi negre del Empordà