INGREDIENTS
100 grams de fideus per fideuá
1 ceba de Figueres no massa grossa
1 tomata triturada
50 grams de fricandó
6 gambes no massa grosses
ELABORACIÓ
Posarem al foc una cassola amb una mica d'oli i rostirem una mica el fricandó tallat a bocins petits, un com rostit els reservem i amb el mateix oli i passarem per sobre les gambes , només tomba i tomba i les reservem, a continuació farem el sofregit amb la ceba i la tomata, un com sofregit tirarem els fideus i deixarem que s'enrosseixin i un cop enrossit tirarem la carn que teniem reservada i anirem tirant de mica en mica el brou que ja tindrem preparat i calent,
Quant ja quasi estigui cuit tirarem les gambes i naixerem que se acabi de coure, llavors hi podem tirar un allioli a gust de cadascú i ja el podem servir.
Es pot acompanyar amb un bon vi de l'Empordá.
1 comentari:
Casinos Near Me - Wink Slots
Wink Slots Casino 잭팟시티 is a new casino from Wink, 토토꽁머니 established in 2010 and is open 24/7. With over 250 벳 인포 해외 배당 흐름 games to 업소 사이트 choose from, the software is fast, 야구분석
Publica un comentari a l'entrada