dilluns, 16 de setembre del 2013

LLENTIES AMB CUIXA DE PORC I BOTIFARRES

INGREDIENTS
1/2 quilo de llenties ja cuites
1/2 quilo de Cuixa de senglar desossada
2 botifarres crues
Una mica de cansalada virada
Tomata 
Ceba
4 grans d'all
1 fulla de llorer
Greix de porc
Sal i pebre


ELABORACIÓ

Posarem una cassola al foc amb una mica de greix,rostirem la cuixa de senglar així com les botifarres i la cansalada, un cop rostit ho reservem amb el mateix oli farem un sofregit de ceba , tomata  els alls i la fulla de llorer,.
Un cop sofregit hi tirarem les llenties que ja tindrem cuites, la carn, les botifarres la cansalada i ho cobrirem amb la mateixa aigua d'haver bullit les llenties i el deixarem que faci el xup xup durant uns minuts perquè agafi el gust.
L'emplatarem i l'acompanyarem amb in bon vi de  l'Empordá