divendres, 18 d’octubre del 2013

GALTES DE PORC AL FOR AMB UN LLIT DE PATATA I CEBA





INGREDIENTS
1 Galta de porc per persona
1 Ceba de Figueres
1 Patata no massa grossa
1 Tomata
2 grans d'all
1 farcell d'herbes aromàtiques
Oli, sal i pebre
ELABORACIÓ
Agafarem en una safata per anar el forn i la untarem amb greix de porc, a continuació hi posarem la ceba tallada en juliana, la patata tallada a rodanxes ben fines, la tomata també a rodanxes, els alls tallats ben fins, llavors posarem a sobre la galta quer primerament haurem marcat fent-li una creu perquè es cogui millor, hi posarem el ramell d'herbes aromàtiques , ho salpebrem i ho roixem pel damunt amb un bon oli d'oliva.
Ho posem al forn a 200 graus durant una mitja hora quant falti poc per ser cuit el ruixarem amb un bon vi i el deixàrem que acabi de coure.
Mentre farem un bon allioli que un cop a enplatat li posarem per sobre al gust de cadascú
Es pot acompanyar amb un bon vi negre de l'Empordà